nieuws
Taiwan sneller dan Europa met elektrische scooters
Het aantal elektrische scooters groeide in 2011 in Nederland met 30 procent, maar in Taiwan gaan de ontwikkelingen sneller.
Omdat elektrisch aangedreven scooters in Taiwan flink worden gestimuleerd, heeft de Taiwanese fabrikant SYM een voorsprong in deze markt verworven. Recent is een nieuw model, de SYM E-Virid, ook in Nederland uitgebracht. Het is een elektrische scooter voor iedereen: gebruiken is een kwestie van opstappen en wegrijden.

De scooter is voorzien van een oplaadbare Li-Ion accu van de nieuwste generatie, die garant staat voor een actieradius van 50 kilometer. De SYM E-Virid zorgt voor comfortabel en geruisloos scooterplezier. Weliswaar is de prijs (3.299 euro) hoger dan die voor de gemiddelde op benzine rijdende scooter, maar rijden op elektriciteit kost veel minder. Dus vanaf het moment dat je begint te rijden bespaar je al op brandstofkosten. Verschillende gemeentes en provincies, waaronder Amsterdam, Limburg en Gelderland, stimuleren elektrische scooters met subsidieregelingen.

(Bron: Duurzaamnieuws.nl). Kijk ook op symscooters.nl en footprintnetwork.org
Overzicht
MIJN DOWNLOADS SIGMA BASE
Kusiak, L.| 2012
Downloads: 119
De toekomst van kwaliteit
Maas, ir. J.G.V.| 2003
Downloads: 81
verbeterprogramma
Hoogendijk, mevr. drs. M.H. | Kerklaan, mr. L.A.F.M.| 2003
Downloads: 79
Totale kwaliteit
Schuurman, drs. F.J.H.| 1999
Downloads: 77
missie en visie, organisa...
Does, prof. dr. R.J.M.M. | Trip, dr. A| 2003
Downloads: 368
proefopzetten
Inlogprocedure
De base is tijdelijk vrij toegankelijk
Aanmelden voor
Tweewekelijks nieuws en tips voor kwaliteitsprofessionals.
Klik hier voor een gratis abonnement.
Grote Innovatie & Veranderdag
Ziet u ook de noodzaak van innoveren op management- én strategisch niveau? Kom naar de Grote Innovatie & Veranderdag o.l.v. Rens de Jong en laat u inspireren.

Met topsprekers Lars Kolind en Jacob Bøtter, Henk Volberda, Daan Roosegaarde, Marga Hoek, Oscar Goddijn, Patrick van der Pijl en Lisa Kay Solomon.